اثرات جسمی و روانی فوبیاها

اثرات جسمی و روانی فوبیاها

زندگی در کنار فوبیا می تواند چالش برانگیز باشد. حتی اگر شی یا وضعیت ترسناک در زندگی روزمره ی شما بطور مرتب ظاهر نشود، ممکن است متوجه شوید که شما زمان زیادی را صرف نگرانی اینکه شاید این وضعیت ظاهر شود کرده اید و یا زمان خود را صرف آن می کنید که چگونه از این وضعیت اجتناب کنید.در حقیقت فوبیا چیزی است که با زندگی شما در تداخل است. بیایید در مورد انواع مختلف فوبیاها و اثرات جسمی و روانی فوبیاها و نحوه ی صحبت کردن شما با خانواده و دوستانتان درباره ی وضعیتتان صحبت کنیم  و منابعی که این موضوع را پشتیبانی می کنند را در دسترس قراردهیم.

ادامه نوشته »

روزها چه کنیم که شب خواب بهتری داشته باشیم؟

روزها چه کنیم که شب خواب بهتری داشته باشیم؟

اگر اضطراب شما را بیدار نگه می دارد، در برنامه روزانه خود “زمانی برای نگرانی” را بگنجانید تا این نگرانی و اضطراب در شب از شما دور شود. روش های بیشتر برای داشتن خواب بهتر شبانه، را در ادامه این مقاله بخوانید.

ادامه نوشته »

اختلال دو قطبی قابل درمان است

اختلال دو قطبی قابل درمان است

اگر چه اختلال دو قطبی بیماری مادام العمری است ، اما این معنا را نمی دهد که شما ناتوان هستید. خیلی کارها برای کمک به خود می توانید انجام دهید که فراتر از دارو درمانی و جلسات مشاوره است.

ادامه نوشته »

چگونه بتوانیم مدیر اجرایی زندگی خود باشیم ؟

چگونه بتوانیم مدیر اجرایی زندگی خود باشیم ؟ نفسی عمیق بکشید و از خودتان بپرسید، آیا فردی تاثیر‌گذار هستید یا تاثیر‌پذیر؟ چه جوابی دادید و یا چه حسی داشتید؟

چگونه بتوانیم مدیر اجرایی زندگی خود باشیم ؟ نفسی عمیق بکشید و از خودتان بپرسید، آیا فردی تاثیر‌گذار هستید یا تاثیر‌پذیر؟ چه جوابی دادید و یا چه حسی داشتید؟ زندگی برنامه‌ریزی شده دارید و یا زندگی بر مبنای اتفاقات بی‌برنامه، برنامه‌ای همه‌جانبه کمکتان می‌کند تاثیرگذاری بیش‌تری پیدا کنید و مسئولیت بزرگ‌تری در زندگی بر عهده بگیرید.

ادامه نوشته »

چک کردن همسر در چه صورت مشکل ساز می شود

چک کردن همسر

چک کردن همسر یک رفتار توام با شک و تردید نسبت به همسر است که گاهی با اختلال روان نژندی همراه است. چک کردن یعنی فرد به همسرش اعتماد ندارد و شان و شخصیت فرد زیر سوال است و همسرش باید چکش کند و رویش تسلط و نظارت داشته باشد.

ادامه نوشته »

کودکان خجالتی – سکوت بچه‌ها زیر سایه خجالت

کودکان خجالتی - سکوت بچه‌ها زیر سایه خجالت

حتما کودکانی را دیده‌اید که وقتی به آنها سلام می‌کنید خود را پشت والدین‌شان پنهان می‌کنند، کم حرفند و درخواست‌هایشان را نمی‌گویند. معمولا به این کودکان صفت خجالتی داده می‌شود. خوب است بدانید رفتار والدین تاثیر بسزایی روی شکل‌دهی رفتار کودکان خجالتی دارد.

ادامه نوشته »

تاثیر تجارب کودکی بر روابط بزرگسالی

تاثیر تجارب کودکی بر روابط بزرگسالی

تاثیر تجارب کودکی بر روی روابط هر فرد به چه میزانی است ؟ برداشت فردی و عکس‌العملی که هر یک از ما در زندگی خود نشان می‌دهیم در تعاملات ما با والدین، حوادثی که در دوران کودکی خود حس کرده‌ایم و زندگی خانوادگی ما ریشه دارد. به گونه ای تاثیر تجارب کودکی بر روی روابط ما به طور مستقیم می باشد.

ادامه نوشته »

نحوه مدیریت استرس در اداره و محل کار

نحوه مدیریت استرس در اداره و محل کار

کارفرمایان و روسای کارآمد می دانند که استرس می تواند گاهی خوب باشد زیرا شما را متمرکز نگه می دارد و باعث می شود حس رقابت در شما برانگیخته شود و شما را به عمل وا دارد . اگر به یک جلسه بزرگ با مراجعانتان وارد می شوید یا قرار است سخنرانی مهمی ایراد کنید و اندکی تشویش نداشته باشید ، نتیجه ی کارتان چندان خوب نخواهد بود . پس نحوه مدیریت استرس در اداره و محل کار بسیار مهم خواهد بود .

ادامه نوشته »